LA LLEI DE REFINANÇAMENT DEL DEUTE EMPRESARIAL HAURIA DE PERMETRE LA PARALITZACIÓ DE L'EXECUCIÓ DELS CRÈDITS PÚBLICS

|

10.09.2014

Alturo lamenta que la Llei de Refinançament del Deute empresarial no contempli la paralització de l'execució dels crèdits públics

El senador exigeix al PP que “Hisenda i la Seguretat Social contribueixin a salvar empreses”


El portaveu de CiU a la Comissió d'Economia del Senat, Ramon Alturo, ha lamentat, durant el debat a l’hemicicle, que el Projecte de Llei de Refinançament del Deute Empresarial no contempli la paralització de l’execució dels crèdits públics quan afectin a béns imprescindibles per al funcionament i la viabilitat de les empreses.  
Sobre aquest punt, Alturo, que ha donat suport a la Llei, ha retret al PP que “des del Govern espanyol s’impedeixi el suport del sector públic i d’Hisenda a l’àmbit empresarial en aquests casos”. I ha exigit als populars que “Hisenda i la Seguretat Social contribueixin a salvar empreses”. De les 19 esmenes que ha defensat per millorar la norma, un primer grup anava destinat a aconseguir la paralització de l’execució dels crèdits concedits per Hisenda o la Seguretat Social.
Alturo ha subratllat que “un cop realitzada la necessària reestructuració del sector financer, i sanejats els balanços bancaris, puguin i deguin les entitats de crèdit i altres creditors financers contribuir al sanejament de les empreses, que tot i el seu endeutament, segueixin essent productives”.
I, complementàriament, un segon bloc d’esmenes tenia com objectiu la no criminalització del soci que no vota a favor de la capitalització dels crèdits.

0 comentarios: