|

Alturo reclama al Ministeri d’Educació que concreti les partides que no disminuiran davant dels anuncis d’austeritat

El senador planteja a la secretària d’Estat del ram preguntes sobre l’aplicació del pacte frustrat de l’ensenyament i l’abandonament escolar

El portaveu de CiU a la Comissió d’Educació del Senat, Ramon Alturo, ha exigit avui a la secretària d’Estat del Ram, Eva Almunia, “concreció perquè expliqui exactament quines seran les partides que no disminuiran després d’advertir que l’Educació s’hauria d’estrènyer el cinturó”.
Alturo també ha subratllat la necessitat de protegir l’atenció a les famílies, “ja que l’entorn familiar i socioeconòmic és clau i afecta d’una forma fonamental al resultat de l’alumne”. A més ha destacat que “s’hauria d’exportar el model d’ensenyament aplicat a les zones rurals perquè estadísticament són l’equivalent als alumnes amb més bons resultats de les zones urbanes amb rendes econòmiques més elevades”.
El senador per Lleida també ha plantejat un control més exhaustiu de l’accés a la docència, ha reclamat explicacions sobre com es pensa impulsar i aplicar “el pacte frustrat per l’ensenyament” i com es pensa combatre l’alta taxa d’abandonament escolar.

0 comentarios: