|

Alturo arrenca a Lissavetzky el compromís perquè el CSD remeti a les Corts un informe sobre l'evolució de la violència a l'esport

El senador per Lleida reitera el suport de CiU a la candidatura de Barcelona als Jocs d'Hivern al 2022 però subratlla “la dolenta presentació del projecte”

El portaveu de CiU a la Comissió d'Educació i Esport del Senat, Ramon Alturo, ha aconseguit avui el compromís del secretari d'Estat de l'Esport, Jaime Lissavetzky, durant la seva compareixença a la Cambra Alta, perquè el Consell Superior d'Esports (CSD) remeti a les Corts un informe sobre l'evolució de la violència, el racisme i la xenofòbia a l'esport espanyol.
En aquest sentit, Alturo ha subratllat que “es tracta simplement d'aportar informació útil, com ja fa el Ministeri de l'Interior amb l'evolució de la criminalitat a Espanya”. També ha reconegut la labor portada a terme pel Futbol Club Barcelona per expulsar els violents.
En relació a la candidatura de Barcelona com seu dels Jocs Olímpics d'Hivern a l'any 2022, Alturo ha reiterat el suport de CiU. Així mateix, ha indicat que “des de l'Ajuntament de la ciutat i més en concret des de l'Alcaldia, s'ha fet malament la presentació del projecte, així com el seu anunci públic”. I ha afegit que “tot es va preparar amb un inexplicable hermetisme i amb un total secret per part de l'alcalde Hereu, se suposa que amb l'únic propòsit de penjar-se una medalla. Però aquest és un projecte que perquè prosperi s'han de complir diversos requisits tots ells concatenats. Un d'ells, molt important, és el consens polític”.

0 comentarios: