|

“Senyor Sebastián, la política de reactivació industrial s’ha quedat només en paraules al diari de sessions i els fets brillen per la seva absència”

El senador per Lleida reclama al ministre “decisions valentes i contundents de forma immediata” i menys comissions interministerials que allarguen terminis

El portaveu de CiU a la Comissió d’Indústria del Senat, Ramon Alturo, ha exigit avui al ministre del ram, Miguel Sebastián, durant la sessió de control al Govern a la Cambra Alta, que prengui “decisions valentes i contundents, de forma immediata” pel que fa a la política industrial. En aquest sentit, ha subratllat que “fins ara les mesures de reactivació del sector industrial de l’Executiu s’han quedat només en paraules que figuren al diari de sessions, mentre els fets brillen per la seva absència”.
Alturo ha destacat que “fa temps li vaig dir que vostès eren reactius i no proactius. Avui torno a repetir-li-ho. No controlen les situacions. No són amos dels temps. Els temps els marquen l’agenda, senyor Ministre, i això és el pitjor que els pot passar, perquè les conseqüències les paguem tots. No generen confiança. No perdin més el temps”.
En aquest sentit el senador ha subratllat que “hagués estat un canvi sentir l’anunci d’un paquet de mesures, o algun tipus de compromís que pensa aplicar de manera urgent, per donar suport i sobretot per donar confiança al nostre teixit empresarial”. Alturo ha recordat que “la destrucció d’empreses en aquests moments és un drama, ja que 15.556 empreses s’han donat de baixa de la Seguretat Social els dos primers mesos de l’any. En conseqüència augmenta l’atur. Em decep i també als ciutadans que no veuen com ens trauran de la crisi”.
Alturo ha afegit que “si no es prenen mesures d’estímul, de manera paral•lela a les d’ajustament difícilment sortirem de la crisi”. I ha continuat: “Deixi’s estar de comissions interministerials i actuïn ja”.

0 comentarios: